#

Кои сме ние?

„ТСАКИ“ ООД е създадена през 1989 г. с предмет на дейност търговия с продукти за автомобили.

От 2009 г. дружеството произвежда AdBlue с подлиценз на германския химически концерн "KRUSE" KG. От 2017 г. „ТСАКИ“ ООД придоби собствен лиценз за производство на AdBlue, придобит след извършен одит от страна на VDA – Асоциацията на германските автомобилопроизводители, чиято собственост е и марката AdBlue. След успешния резултат от одита, „ТСАКИ“ ООД е единствената компания в България, която работи със собствен европейски лиценз за производство и дистрибуция на AdBlue.

През 2020 г. разкрихме модерно оборудвана лаборатория, за да гарантираме и оптимизираме качествения контрол на производствения процес.

От 2020 г. имаме нова продуктова линия за производство и бутилиране на течности за чистачки, която продаваме под търговската марка „EXCELLENT View”

#

Какво предлагаме?

Висококачествени химически продукти за автомобилната индустрия, производствата и корабния транспорт.

Произвеждаме AdBlue, AUS40 (воден разтвор на уреа), течности за чистачки, антифризи, де-йонизирана вода и дезинфектанти, под марката Excellent View.

Предлагаме също оборудване и съдове за съхранение на AdBlue - за търговски продажби и за ведомствена употреба. Наши партньори са фирмите – Storage Partners, FLACO, Fortis, Opmi и PUISI.

От 2001 г. фирмата е изключителен представител на испанската фирма KRAFFT S.L. за Република България и Македония. Богатата продуктова гама на KRAFFT и изключително добро качество на продуктите, ни дадоха възможността през годините да се наложим като надежден и предпочитан доставчик на много фирми в България.

#

Устойчиво развитие

Устойчиво развитие в „ТСАКИ“ означава доставяне на нашите продукти по отговорен и безопасен начин, за да задоволим нарастващите нужди на потребителите на Балканите. Съобразяваме се и сме отговорни да зачитаме хората – нашите служители, изпълнители, бизнес партньори, тяхната безопасност и околната среда. Изпълняваме стриктно законите и директивите на държавите, в които развиваме дейностите си.

Нашите продукти помагат на света да премине към бъдещето с по - малко вредни емисии и въздействие върху околната среда.

Стремим се да бъдем добри и отговорни партньори, да развиваме безопасен, ефективен, отговорен и печеливш бизнес. От фундаментално значение за начина ни на работа е да въвеждаме световни стандарти, технологии и инструменти за управление на бизнеса. Стремим се да създаваме безопасни условия на труд и да се грижим за околната среда.

#

Години опит

#

Продадени литри AdBlue

#

Доволни клиенти

#

Работни часа

Отворете конфигуратурът